Egy kérdés ami a világot mozgatja:

Höhöhö Blog a blogban

Friss topikok

  • Redmaster: Amúgy én 2 napig gondolkoztam hogy mit kérdeznék tőle de megoldottam: Milyen érzés hogy csokit ne... (2012.12.05. 20:56) Te mit kérdeznél a Mikulástól?
  • Redmaster: Látom Cséplős úr hogy unatkozol :D. (2011.03.28. 02:10) Népsavazás
  • Redmaster: Látom Gyuri unatkozol. Remélem nem gond ha lenyúlom őket. A 13-ast pedig tényleg meg kéne csinálni... (2011.02.08. 21:12) Hogyan zaklassuk a betegeket a kórházban
  • Redmaster: @indust: nem szabad rögtön rosszra gondolni :D (2010.12.09. 01:36) Osztálykirándulódtunk
  • Dharma Intézet: Épp ma ütött el a vonat Budapestnél egy embert, remélem nem az egyik blogolvasótok volt, aki gondo... (2010.11.09. 19:19) 4.000.000 $-os ötletek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2.000.000 $-os Ötletek

2010.03.27. 01:57 Redmaster

Na robog tovább az úthenger, nekem meg nincs cigim úgyhogy gyorsan pontot teszek ennek a bejegyzésnek a végére. Mint az már a címből kiderült az 1.000.000 dolláros ötletek 2. részével folytódik sorozatunk meglepő módon, ahol még izgalmasabb, hangzatosabb, élvezetesebb, praktikusabb és egyéb tvshoptól elcsépelten hangzó jelzővel illetett termékek fognak itt és most a nagynyílvánosság előtt megszületni. Hát csapjunk is bele a lovakba.

1. Viccgép

Unja már hogy folyton vicceket kell mesélnie? Belefáradt hogy mindenki azt hiszi hogy ismeri a legúbb vicceket közben meg nem is? Ennek most már vége. Itt a több országban szabadalmaztatott Viccgép ami korra, nemre, nációra, fajra, lábméretre és egyéb más tulajdonságra figyelve vicceket mesél önnek és barátainak.

Működtetése és felhasználása egyszerű. Olyan mint a kocsmai zenegép. Sőt akár oda is lehet tenni mellé. Csak bedobod a pénzt és máris ontja magából a jobbnál jobb (parlamenti választásokat figyelembe véve ballabnál balabb csak hogy függetlenek maradjunk) és újabbnál ujjabb vicceket. A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kocsmárosát és ombudsmanát.

2. Összehajtható Zsebpapucs

Unja már hogy folyton zokniban és/vagy cipőben kell lennie a barátainál/ismerőseinél?  Belefáradt hogy folyton fel kell vennie valamilyen lábbelit, esetleg kölcsön kell kérni a házigazdától ha ki akar menni az erkélyre rágyújtani? Ennek mostmár vége.  Itt a szenzációs Összehajtható Zsebpapucs ami akár a belső zsebben is elfér. Így bárhova magával viheti.

Ez az ötlet haveroméknál (ismertebb nevén Monsieaur Pötiték-nél) fogalmazódott meg ahol folyton basztatva vagyok hogy miért nem viszek oda egy papucsot. Only for me. De most komolyan. Nem volt még olyan helyzet hogy valahova mentetek vendégségbe és nem volt elég papucs? Ez lehetne a Galaxis Utikalauz másik (vagyis harmadik) fontos szabálya. Mindíg legyen nállad papucs (aki nem tudná [pl: Vic aki nem olvasta a Galaxis utikalauz stopposoknak c. könyvet] az 1. szabály Ne ess Pánikba. 2. szabály mindíg legyen nállad törölköző). Ezt a problémát küszöbölné ki az Összehajtható Zsebpapucs.

3. Teszk-O-Matic

Unja már hogy valamit elfeljtett megvenni? Beleféáradt hogy újabb és újabb köröket kell tennie a különböző élelmiszer és egyéb kiszolgáló ipari egységekben. Ennek mostmár vége. Itt a folyton időszűkében lévő emberiség időfelszabadító egysége a Teszk-O-Matic.

Viktor hőn dédelgetett álma. A Teszkó Automatat. Olyan lenne mint egy kóla automata. Csak bedobod pénz megnyomod a kívánt teszkó gazdaságos termék gombját és pár másodperc múlva alul kiadja. És ezt nem csak a teszkóban lehetne alkalmazni hanem a város(ok) különböző pontjain is. Több milliós üzlet. És mivel én vagyok a TMKFSZ (Teszkóban Munkát Kereső Fiatalok Szövetsége) elnöke így az egyik személyes kedvencem. Mert látom hogy ez jó. Úgyhogy megáldom.

4. Sorszámüzér 

Unja már hogy folyton várnia kell a sorára? Belefáradt hogy a különböző állami intézményekben órákat kell várnia? Ennek mostmár vége. Itt a megfelelő ember a megfelelő problémára. A sorszámüzér mindíg tart magánál megfelelő sorszámot a mefelelő emberhez

Ez megint egy olyan dolog ami a munkaügyi központba villant be. Egy kisebb társaság állt melettem miközben vártam és úgy nézték a sorszámjelzőkézikészüléket mint gyújtogató a véresinget. Vagy mi. És mindíg amikor váltott (mármint a gép) akkor a következő hanghatások voltak hallhatók ebben a sorrendben és sebességbem: ÁHHH. ÓHHH. Mert egy az hogy cseszett lassan váltott, másrészről folyton olyan ügyintézők számával akik senkit nem érdekeltek. És egy kérdés ami már évek óta foglalkoztat. Miért van az orvosnál, munkaügyiben és egyéb ilyen sorbanállós helyeken hogy az előtted levők fél órát bent basszák a fajtájukat de amikor te sorra kerülsz 5 perc alatt lerendeznek? Ezt magyarázza meg nekem valaki.

5. WC Ride Fotó

Unja már hogy unalmasan telnek a vécén töltött percei? Belefáradt hogy nincs egy izgalms képe arról ahogy trónol? Ennek mostmár vége. Itt a WC Ride Fotó ami megörökíti az élete legnyugodtabb percei. És ezekkel a képekkel akár a családtagjait is megörvendeztetheti.

De most komolyan nem lenne jó egy olyan fényképezőgép mint a hullámvasúton, hogy amikor a legfontosabb és legemlékezetesebb részhez érsz akkor lefotóz? De készíthet sorozatképet is.

6. Lakattal lezárható kólásüveg

Unja már hogy valaki mindíg megiszza az italát a kólásüvegéből? Belefáradt már hogy a gyerekeire rászóljon hogy "ha túl sok kólát iszol akkor állandóan azt fogod mondani hogy IZÉ". Ennek mostmár vége. Itt a Lakattal Lezárható Kólásüveg. Már számzáras kivitelben is kapható.

Képzeljünk el egy szebb és jobb (vagy bal [a politika teljes mellőzése érdekébe]) világot ahol nem issza meg előlünk koliszobatársunk, vendégünk, munkatársunk az italunkat. Sőt akár vizeletminta biztonságos tárolására is alkalmas.

7. Összehajtható Gitár.

Unja már hogy mindíg a zenészek viszik el a legjobb csajokat a házibulikon pedig csak egy szájharmónika vagy valamilyen kisebb hangszer van nálluk? Belefáradt már óriási gitárok és gitártáskák cipelésébe? Ennek mostmár vége. Itt az Összeajtható Gitár. Azoknak akiknek zaj kell hogy megöljék a csendet.

Milyen menő lenne már. Csak beállítsz a bulira, kihajtoghatod a gitárodat, előveszed a pengetőt, és benyomod a beépíttett MP3 lejátszót hogy valami gitár muzsika szóljon. Az Exclusive verzió már MP4 lejátszót tartalmaz ami kivetít egy képet és olyan mintha mi játszanánk rajta. A királyabbak viszont akár tényleg játszhatnak is rajta.

+1 Befejező algoritmus

Unja már hogy mindegyik leírás ezzel kezdődik. Belefáradt Gergő ma esti agymenésébe? Ennek mostmár vége. Itt a befejező része a bejegyzésnek. Ha akarja legközelebb is ilyen és ehhez hasonló hasznos eszközök támogatására gyűjtünk pénzt. Ha nem akkor is. 

Addigis. Béke!

 

Szólj hozzá!

Címkék: munka reklám humor agymenés poén kütyük millió dolláros ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://redmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr51872017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása