Egy kérdés ami a világot mozgatja:

Höhöhö Blog a blogban

Friss topikok

  • Redmaster: Amúgy én 2 napig gondolkoztam hogy mit kérdeznék tőle de megoldottam: Milyen érzés hogy csokit ne... (2012.12.05. 20:56) Te mit kérdeznél a Mikulástól?
  • Redmaster: Látom Cséplős úr hogy unatkozol :D. (2011.03.28. 02:10) Népsavazás
  • Redmaster: Látom Gyuri unatkozol. Remélem nem gond ha lenyúlom őket. A 13-ast pedig tényleg meg kéne csinálni... (2011.02.08. 21:12) Hogyan zaklassuk a betegeket a kórházban
  • Redmaster: @indust: nem szabad rögtön rosszra gondolni :D (2010.12.09. 01:36) Osztálykirándulódtunk
  • Dharma Intézet: Épp ma ütött el a vonat Budapestnél egy embert, remélem nem az egyik blogolvasótok volt, aki gondo... (2010.11.09. 19:19) 4.000.000 $-os ötletek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Az ügyfélszolgálat visszavág

2012.05.20. 14:10 Redmaster

Jó reggelt emberek! Tudom hogy a világ leghosszabb napját még nem fejeztem be de megtaláltam Anna néni támadásait az ügyfélszolgálat ellen és ezt a sztorit már vagy 3 éve akarom megírni. Igaz az eredeti ötletem az volt hogy megírom hogy hogy pókereztünk meg hogy rendeztünk olimpiai játékokat amikor ügyfélkapcsolati menedzser voltam és megszakítom néha aranka néni beszólásaival de most nézem hogy 6 oldal úgyhogy nem lett volna annyi sztori. Szóval készüljetek Szabolcs megye megasztárjára Anna nénire mert meg fog titeket is ölni fejben. Íme itt vannak a bejegyzések amit egy áramszolgáltató ügyfélszolgálatosai írtak a rendszerbe telefonálásai alakalmával. (Sajnos nem tudom kronológiai sorrendben írni a dolgokat mert a rendszer csak bizonyos mennyiségű üzenetet tud tárolni és a régebbiek eltűntek így vannak olyan dolgok amik nincsenek megmagyarázva vagy a sorrend nem logikus.)

 

Anna néni újra támad. 1 év után visszatért a korábbi problémája. Zúg a mérő, zúg az udvar illetve a mérőből lézersugarak jönnek. valamint most már a kerítés is rázott, ami a beszélgetés során abbamaradt. korábbi kapcsolatok alapján nem lett továbbítva.

A mérő zúg. Ügyfelünk szerint az egész lakás is, sőt az egész kert is!!! Ügyfelünk elmondta az egész élettörténetét.

Anna néni ismét telefonált. Most a szokásos problémák és élettörténete mellett megemlítette, hogy neki éjszakai órára van szüksége. Tájékoztattam hogy ehhez igénybejelentőt kell leadnia, amit a villanyszerelővel kell kitöltenie.

Az ügyfél ismét megtalálta a számunkat. Ezúttal a vízszerelőkkel volt gondja, és kifogásolta az SD számlákat. Tájékoztattam hogy levélben kellene kifogásolni és javasolta hogy váltsunk Kft-re.

Az ügyfél ismét telefonált. Az ügyfél a következőt mondta "...vezető elvtárssal szeretnénk beszélni...". Megkértem, hogy nekem vázolja a problémáját. A szokásos probléma még mindig fenn áll az ügyfél szerint: az óra zúg és lövöldöz. Az ügyfél reklamálta hogy a fogy.helyet K. A. nevére írtuk 2002-ben pedig ez nem így történt. Tájékoztattam, hogy ő előző tulajdonos volt. 2003-ban jött haza Annanéni amerikából és nem hozott elég pénzt magával ezért csak később történhetett meg az átírás. Állítása szerint 1963-ban vette a villanyórát a saját pénzén és 2003-ban mikor a z Áramszolgáltató leszerelte a régi órát azt odaadtuk K. A.-nak és az új óra meg zúg és lövöldöz Az ügyfél bíróságra meg mert az áramszolgáltató gyilkosságot tervez ellene. A vonalat ezzel megszakította.

Az este újabb két hívást kezdeményezett az ügyfél, melyek ugyancsak kudarccal értek véget. Kezelhetetlen. Nem érti meg  mások számára teljesen egyértelmű dolgokat. "A régi villanyórából gemkapocs készült."

Az éjszaka folyamán 8x telefonált az ügyfél. Fennálló műszaki hiba nincs. A "magántulajdonú fajta" villanyórát nem áll módunkban visszavinni. A H10-es mérő állítólag "LŐ" és lézert bocsát ki.

Állítólag a lánya ügyvéd, mégsem védi meg az ügyét, mert valószínűleg tudja: Itt csak egy szakember segíthet.

Az ügyfél véleménye szerint minden hibafelvevő munkatárs egy "állat" mert nem vesszük le a szokásos magasfeszültséget... és hozzátett egy-két minősíthetetlen jelzőt. Az ügy kivizsgálva - a villanyóra nem lő nem zúg az udvar, stb. Rutinos és állandó telefonáló.

A bírósági tárgyalás nem szűnt meg állítólag a Titász megszüntette az ügyfél83-ban vásárolt óráját amit mi jogtalanul elvittünk követeli a mi óránk továbbra is magasfeszültség alatt áll s a tegnapi nap is lőtt ki a lézerrel. A szokásos panasz.

**** szám alatti fogyasztási helyen az ügyfél állítása szerint zúg a villanyóra. A bírósági tárgyalás során a vád nem igazolódott. Állítólag a bíró is benne van. A nővérének nincs gyereke.

Az ügyfél ismét nem létező hibát akart bejelenteni, miszerint "rettenetesen zúg a mérője és hatalmasakat  lő ki lézerrel" illetve hogy meg akarjuk őt ölni  és hogy már szegény kiskutyáját is "tönkretettük" ezzel a nagy zúgással.

Az ügyfél a szokásos órazúgási panasszal hívott. Megkértem hogy hívjon valakit a telefonhoz aki igazolja állítását. Ő ezen kérést elutasította, mert aaz ő állítását igazoló személyekre is ráraknánk a nagyfeszültséget. A hívást az ügyfél kiabálása miatt megszakítottam.

Az ügyfél tegnap este megint támad! Lézeres áram és gázszivárgás, tönkretettük a fülét a lábát de még a szemét is! Először feketét lát majd az óra kilövése után fehéret. Az ügyfél állítása szerint nincs magas vérnyomása. Sz. J. újra megfenyegette a bíróságon, és kiderült hogy Sz. Úr a főrészvényesünk, és minket bérelt fel, és fizet azért hogy az ügyfelet megöljük. Az ügyfél bontotta a hívást.

Tegnap volt nála a bíró és a jogtanácsos és azt mondták hogy vegyük le róla a magasfeszültséget. Az édesanyámat emlegette valamint elég obszcén megjegyzéseket tett ránk. Kicsit felidegelte magát és ordibálva rámtette a "hallgatót". A beszélgetés ezzel véget ért. :)

Még mindig meg akarjuk ölni... a szokásos. A bíróság és az ügyész szerint le kellene róla venni a magasfeszültséget de nem vesszük le ... mert nincs rajta.

A szokásos probléma: " Amit a társaság csinál az egy büdös nagy gyilkosság..." Ugyan hiba még most sem áll fenn de az ügyfél nem tágít!

" a bíróságra ment a "VÉGZÉSÉRT"" a magas feszültségű áram még mindig a házon illetve az ügyfél hátán van. Állandóan visszatér a magas feszültséggel!!!!!

Az ügyfél állítása szerint a szomszédja küldte ki hozzá az áramszolgáltató szerelőit akai az ablaka alatt ástak. Rendszeres telefonáló. Állítása szerint az áramszolgáltató "merényleti gyilkosságot" akar ellene elkövetni.

Az ügyfél állítja, hogy a villanyóra készülékben két mérőmüszer van beszerelve, melyek közül az egyik magasfeszültségű áramkörre van kötve. Ez a jelenség indokolja az idei többszáz hívást.

Az ügyfél megint vissza akarta kapni a mérőjét. elmondta 25 wattos égője úgy ég mint egy 100 wattos égő. Valószínűsíthető hogy ok nélküli kiszállást eredményez a hiba továbbítása.

Az ügyfél ismételten felhívott minket, hogy meg akarjuk ölni a magasfeszültséggel. Bírósággal fenyegetőzik. Állítása szerint zúg a ház és az óra pedig a ház sem zúg és az óra sem. De állítása szerint már a kert is zúg.

Az ügyfél reklamálj hogy a saját tulajdonú óráját amit 1963-ban vett saját pénzén az áramszolgáltató elvitte K. A-nak Állítása szerint az új óra káros egészségére. Panasziroda az ügyet kivizsgálta.

Az ügyfél ismét bejelentette a hibát, amely már többször eredményezett ok nélküli kiszállást. Állítása szerint az áramszolgáltató "nem veszi le róla a magasfeszültséget" 1F 1*16A áram van bevezetve. Indokolatlan kiszállás elkerülése érdekében a bejelentés nem lett továbbítva.

Az ügyfél állítása szerint a szolgáltató meg akarja ölni. A mai napon már többször telefonált valótlan hibát akart bejelenteni.

Az ügyfél nem létező hibát jelent, mely szerint az óra lézert bocsát ki és eténként lő! Idén kb. 150-szer telefonált.

Nem bírja hogy lopjál az áramot ezért a kezét is eltörte. A kisebbségiek is tőle lopják az áramot az utca másik részéről. Nem volt besúgó.

 

 

 

Na mára legyen ennyi elég. A másik felét  majd máskor. Most mennem kell zombikat lőni. Addigis béke!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr554527412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása