Egy kérdés ami a világot mozgatja:

Höhöhö Blog a blogban

Friss topikok

  • Redmaster: Amúgy én 2 napig gondolkoztam hogy mit kérdeznék tőle de megoldottam: Milyen érzés hogy csokit ne... (2012.12.05. 20:56) Te mit kérdeznél a Mikulástól?
  • Redmaster: Látom Cséplős úr hogy unatkozol :D. (2011.03.28. 02:10) Népsavazás
  • Redmaster: Látom Gyuri unatkozol. Remélem nem gond ha lenyúlom őket. A 13-ast pedig tényleg meg kéne csinálni... (2011.02.08. 21:12) Hogyan zaklassuk a betegeket a kórházban
  • Redmaster: @indust: nem szabad rögtön rosszra gondolni :D (2010.12.09. 01:36) Osztálykirándulódtunk
  • Dharma Intézet: Épp ma ütött el a vonat Budapestnél egy embert, remélem nem az egyik blogolvasótok volt, aki gondo... (2010.11.09. 19:19) 4.000.000 $-os ötletek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Redmaster - Reloaded

2009.12.11. 01:03 Redmaster

Halló. Hogy is kell. Faszom. Be van ez kapcsolva? A drótostótos annyát, olyan régen írtam, már hogy el is felejtettem hogy kell. Na így talán jó lesz...

 

Jóreggelt. Nem tudom kinek mennyire tűnt fel de úgy nagyjából 11 hónapja lóbögyörőt sem írtam ide a kommenteken kívűl. És most visszatérek mint a Terminátor 3.

De ennek is megvan az oka. Mármint annak hogy nem írtam. Mégpedig az, hogy 10 éves tibeti remeteszerzetes (vagy mi) elvonultságomat töltöttem. Csak ez ilyen gyorstalpaló OKJ-s Tibeti Szerzetes bizonyítványt ad ezért lett meg 11 hónap alatt. Itt tanultam olyan tibeti bölcs mondásokat amik megváltoztatták az életem. Például hogy Egy helyről asszonyt és disznót nem viszünk. De ezeket a bölcsleteket nem nagyon tudtam megírni mert fent a hegyekbe nem húzzák fel az internetdrótot. Régebben volt, csak elopták a kábelt olyan színű emberek mint a kerékpárkülső. Nem voltak morgák csak lelencesek. Szóval értitek. Meg amúgyse kértek meg hogy csináljam meg. Pedig június óta hivatalosan is az információs szupersztráda útkarbantartója és építője vagyok. Azóta is vígan kántálom a számítógépeshálózatirendszertelepítőésüzemeltetők örök mottóját: Ameddig a föld kerek, mindíg lesznek Routerek.

Amúgy ha tudtam volna írni akkor se tudtam volna írni. Mert az elmúlt majdnem egy évben az életem annyira unalmas volt, hogy elaludtam miközben a saját önéletrajzomat írtam. Mivel a szerzetesi élet nagy részét a meditáció teszi ki így rengeteg időm volt gondolkozni. Például a vallás dolgon. Mert én értem, hogy isten mindenütt ott van. De mit keres hajnal 4-kor a villamoson? De mivel felvettem az ateista vallást (vagy mi) ezért ez már engem nem érdekel. Ez már csak egy MVP. Más Valaki Problémája.

Vagy gondolkoztam azon is hogy most, hogy befejeztem a sulit mit kéne mutatnom talajon. Mert hát valamit elő kéne adni ha már a szinpad az enyém. Mert ugye munka vagy tanulás ezekből választhat az ember. Na én gondolkoztam mind a kettőn de nem jutottam tovább a munka részről az utcai sírkőárusnál, míg a tanulás vonalon ott volt az OKJ-s sellő szak.

Vagy mehettem volna zenésznek akkusztikus szájharmónikán. Tényleg ha már itt tartunk akkor megosztom veletek azt, hogy elgondolkoztam ezen a művész pálya és életfelfogás dolgon is. Mert hát az igazat megvalva a művészek ... hát a művészek... hát azok kapják be az mogyoróimat. Mert hát milyen dolog az hogy ők művészkednek (filmet csinálnak vagy szerepelnek benne, esetleg zenei útvonalon tesznek le valamit a pöcegödörbe és a zenéjüket a viva tv-n, ami ugye a POP zene meggyalázásának a szemétlerakóhelye, hallgathatjuk orrba-szájba-fülbe) és akkor jön valaki és felfedezi. Mert ilyen a való világban nincsen. Vagy legalábbis én még nem hallottam olyanról, hogy valaki éppen árkot ás és jön arra valaki hogy - Uristen (a rövid u az fontos már hangsúlyozás szempontjából is) ember. Hát maga... Maga valami hihetetlen. nem láttam senkit így árkot ásni a 86-os Lichtensteini őszi olimpia árokásó és/vagy betemető versenyszám világcsúcsot beállító ideje óta. Szóval ilyenek csak a művészvilágban vannak.

De volt időm gondolkozni az egész emberiséget foglalkoztató problémán is. Hogy mi volt előbb a Tyúk vagy a tojás. A megoldás pedig nem más mint az Őstyúk ami osztódással szaporodott. Ez és a többi pedig hogy, Gönczi kollégámat idézzem, "Azért alakult ki, mert kialakult. 

Na de látom hogy már megint sokat írtam úgyhogy lassan befejezem. Meg már nem is tudnék sokmindent írni ezzel kapcsolatban. Meg amúgy is. Most teljesen kreatívatlan vagyok. Na majd legközelebb remélem nem megint 1 év múlva. Addigis hogy egy kicsit véleményezzem a sertésinfluenzát:

Ja amúgy ha belegondoltok akkor ez előtt volt a madár influenza. Most van a Sertésinfluenza. Szóval akárhogy számolom a következő influenza ami jön annak egy olyan vizi állatnak kell lennie ami nagyobb a disznónál ha logikusan követjük az eddigi elnevezéseket. Szóval ha ezt meguntátok akkor kezdjetek el felkészülni a Bálna influenzára.

 

Na Béke.

 

 

1 komment

Címkék: humor agymenés poén kirándulás sertésinfluenza időugrás

A bejegyzés trackback címe:

https://redmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr781589563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vic_ 2009.12.11. 02:32:59

A likhönstájni árokásás azért odabasz!
süti beállítások módosítása