Egy kérdés ami a világot mozgatja:

Höhöhö Blog a blogban

Friss topikok

  • Redmaster: Amúgy én 2 napig gondolkoztam hogy mit kérdeznék tőle de megoldottam: Milyen érzés hogy csokit ne... (2012.12.05. 20:56) Te mit kérdeznél a Mikulástól?
  • Redmaster: Látom Cséplős úr hogy unatkozol :D. (2011.03.28. 02:10) Népsavazás
  • Redmaster: Látom Gyuri unatkozol. Remélem nem gond ha lenyúlom őket. A 13-ast pedig tényleg meg kéne csinálni... (2011.02.08. 21:12) Hogyan zaklassuk a betegeket a kórházban
  • Redmaster: @indust: nem szabad rögtön rosszra gondolni :D (2010.12.09. 01:36) Osztálykirándulódtunk
  • Dharma Intézet: Épp ma ütött el a vonat Budapestnél egy embert, remélem nem az egyik blogolvasótok volt, aki gondo... (2010.11.09. 19:19) 4.000.000 $-os ötletek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

3.000.000 $-os ötletek

2010.08.07. 01:20 Redmaster

Jóreggeltet. Aki ismer az tudja, hogy sorozatfüggő vagyok. Én Half-Life képregényt akartam forditani mert ugye az is egy sorozat, csak a gógle kapja be a faszom ma már másodszor, úgyhogy inkább jöjjön a millió dolláros ötletek 3. része, újabb világmegváltó ötletekkel. Úgyhogy nem is szaporítom tovább a szót (na ez meg mekkora hülyeség már, mert nincsnenek is nőnemű meg hímnemű szavak a magyarban [hát végtére is nem vagyunk mi köcsög franciák] úgyhogy nem is lehet őket szaporítani) mert tudom, hogy ki vagytok éhezve az elmúlt 1 hónap kihagyása miatt.

 

1. Kisállat tetováló szalon

Az állat hasonlít a gazdájára, a gazdi hasonlít kis kedvencére. Ugye Ön is sokat gondolkozott már, hogy mi az ami hiányzik abból az összhatásból ami miatt még különböznek? Ne gondolkozzon tovább. Mostmár mi se tesszük, mert megoldottuk az ön és háziállata legnagyobb problémáját. Mostmár a kisállat is viselheti az ön testén lévővel megegyező  formában, stílusban és hangulatban készült tetoválást! Csak gondoljon bele. Ön magára tetováltatja a család szeme fényét őrá pedig magát tetováljuk.

De most komolyan. Nem lenne jó hogyha kedvenc kutyánkra, macskánka, bálnánkra, zsiráfunkra vagy aranyhalunkra rátetoválnánk egy nonfiguratív jelet vagy nagymagyaroszágot esetleg azt hogy Szeretlek János Dezső? Mondjuk halaknál különösen jó lenne, mert meg tudnánk őket különbözetetni, ha a nevüket tetováljuk rájuk. Mert úgyis olyan egyformák. Állatvédőknek kedvezmény járna.

 

2. 1 (vagy akár több) kilóméteres mérőszalag

"Van úgy, hogy az embernek nincs elég köve!" Mondta a nagy igazásgok megmondója Forrest Gump. És van az úgy hogy az embernek nincs elég hosszú mérőszalagja. Ugye önnel is előfordult már, hogy le akart mérni valamit de nem volt elég hosszú. És ebben az esetben tényleg a méret a lényeg.

Egy felgyorsult világban élünk. Ilyenkor senki nem akar azzal szöszmötölni hogy kihúzza a mérőszalagot amíg a mocskosrohadtmocskosrohadt kapitalistadisznók engedik neki aztán bejelölni a helyet, aztán megint mérni, megint jelölni és így tovább. De ennek vége, mert itt van a végtelen szabadság ideje, ezzel a forradalmi új eszközzel. Aztán  el  lehet adni még mellé a tároló és visszatekerő utánfutót is. Szóval akár tripla haszon is lehet így tökéletes 3 millió dolláros ötletnek.

 

3. Wifi jel befőttes üvegben

Ugye ön is szereti nézni a technika csodáit? Szeret a tengerparti nyaralásból tengervizet, követ, kagylókat hazavinni? Kösse össze a kellemest a hasznossal. Vegyen különböző városok wifijeléből egy darabot. (Felbontás után azonnal fogyasztadó)

Dolgokat hazavinni más városokból/országokból hazavinni menő. Vagy legalábbis csináljuk. Miért ne lehetne Wifi jelet hazavinni, üvegben tárolni és nézni? Olyan érzésünk lehet majd tőlle mint ha a Hortobágyon kirándulnánk. Csak annyi lenne a különbség hogy otthon ülünk a karosszékben (és rólad álmodom éppen...). És ugyanúgy a semmit nézzük.

 

4. Tiltótábla tiltótábla

Ugye ön is unja már hogy mindent megtiltanak önnek felnőtt létére? Még akkor is ha ön nem is csinálná alapesetben. Hát most eljött az ön ideje mert itt a legújabb fejlesztés a tiltótábla tiltótábla.

Ez most épp aktuális mert ugye nem lehet aluljárókban rágyújtani mostantól mert a rögtönitélő bíróság a helyszínen tarkónlő. Bár az nem zavar senkit hogy odaszarnak, odahánynak, odahugyoznak, odalaknak, odalopakodnak mögéd és odaadják a harekrisnás szórólapjukat bizonyos emberek. A kinézete valami ilyen lenne:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.Porszűrős üveg

Ugye önnél is sok a por a lakásban. Biztos azért mert nem porszűrős üveget használ. De ennek mától vége. Íme itt a porszűrős üveg ami a por 99%-át kint tartja a nanoszűrős technológiájának köszönhetően. Amíg ki nem nyitja az ablakot.

 

Kinek van kedve folyton porszívózni? Mert nekem nem. És itt jön a képbe a porszűrős üveg. A fényt beengedi de a port kint hagyja. Tökéletes párosítás. És annyira hasznos mint a DVD visszatekerő:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No mára is elég lesz ennyi mert olyan taknyos vagyok hogy mindjárt elalszok.

Addigis. Béke.

1 komment

Címkék: reklám humor agymenés kütyük gondolatébresztő megmondás millió dolláros ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://redmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr162204674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vic_ 2010.08.08. 16:51:31

Én a wifit, a wifit akarom!!!!
süti beállítások módosítása