Egy kérdés ami a világot mozgatja:

Höhöhö Blog a blogban

Friss topikok

  • Redmaster: Amúgy én 2 napig gondolkoztam hogy mit kérdeznék tőle de megoldottam: Milyen érzés hogy csokit ne... (2012.12.05. 20:56) Te mit kérdeznél a Mikulástól?
  • Redmaster: Látom Cséplős úr hogy unatkozol :D. (2011.03.28. 02:10) Népsavazás
  • Redmaster: Látom Gyuri unatkozol. Remélem nem gond ha lenyúlom őket. A 13-ast pedig tényleg meg kéne csinálni... (2011.02.08. 21:12) Hogyan zaklassuk a betegeket a kórházban
  • Redmaster: @indust: nem szabad rögtön rosszra gondolni :D (2010.12.09. 01:36) Osztálykirándulódtunk
  • Dharma Intézet: Épp ma ütött el a vonat Budapestnél egy embert, remélem nem az egyik blogolvasótok volt, aki gondo... (2010.11.09. 19:19) 4.000.000 $-os ötletek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Háde körkép az iskolából és szituálás

2007.09.29. 00:50 Redmaster

Mivel hatalmas visszhangot keltett az előző bejegyzésem, ezért hamár megígértem, itt a folytatás.
 
Említetttem szőkekapítányként hogy egészséges táptalajt fog biztosítani a jelenlegi osztályom a blog írásához, ezért most kib@szok az ellenséggel és nem teljesen a saját mondandómad írom le, hanem ama aranyköpéseket amik elhangzanak a drága T-11/NG-N/2007 csapatában amiből az NG az a Nagyon Genyók rövidítése.

Az elmúlt 2-3 hétben amióta nem írtam jópár füzetem eleje megsínylette a dolgot, ahová ezeket írom két kapucsínó party és vidám hupikéktörpikék főcímdalának éneklése közben. Ebben a pár hétben azért nem írtam, mert úgy eltelt az idő hogy észre se vettem. Ez biztos azért volt mert a termek nagyrészében megállt az óra amikor mi voltunk bent.
Ezt egy egyszerű fizikai jelenséggel lehet összefüggésbe hozni. Ez nem más mint hogy olyan hülyék vannak az osztályban hogy görbítik a teret. Most jöhetnek a lehurrogó beszólások pedig van olyan osztálytársam aki kombájn pornót néz. Ne akarjátok megtudni hogy az milyen. De nem csak őket kell megemlíteni hanem az igazi kockákat akik órán jegyzetelik azt amit a tanár mond, majd egy hirtelen pillanatban hozzámfordulnak és csak annyit mondanak:
-Hallod, ez a toll szaggat.
A kockáknak amúgy van egy ellentétes oldaluk is, az antikockák, akik teljesen ellentétesek a másik oldallal. Hogy ezt miből gondolom? Egy ilyen órai beszólásból:
-Beírom a B betűt és kiír egy B-t
Mivel nem csak írni szoktunk a füzetbe hanem néha rajzolni is ezért osztálytársam elhatározta hogy segít az emberiségnek azzal ha:
-Jó nagyba rajzolom hogy anya is lássa.
Néhány osztálytársam viszont nincs megelégedve a környezetével amit az emberek tudtára is hoznak egy-egy beszólással:
-Tanárnő jobban tetszik nekem mint a másik tanárnő, de szívesebben átmennék a másik csoportba.
Vagy a másik amikor kollégám igazolást hozott az orvostól mert nem volt kedve iskolába jönni:
-Tanárnő! Ez az orvos még él.
De amúgy hiába telt már el egy hónap az iskolából még most se tudom feldolgozni hogy miért van nekünk társadalomismeretek óránk. Más viszont annyira élvezi hogy még kérdéseket is tesz fel az államfő munkaköri leírását követően:
-A parlamentben bármikor beleszólhat amikor én beszélek? De bunkó.
Vagy amikor az angolokon elmélkedtünk:
-Angliában a katonák, akik a palota előtt állanak az ajtóban, azok mögött van az a bódé. Én arra azt hittem hogy WC.
De vannak bonyolultabb esetek is amikor a társadalomismeretek óra erősen ajánlott:
-Ez a himnusz.
-Te nagyonhülye ez a Kossuth rádió zenéje.
-Honnan tudod?
-Onnan hogy mondja.
Zenéről jut eszembe. Egyszer ülünk órán amikor hirtelen a folyosón megszólal valakinek az MP3 lejátszós telefonjában egy ősrégi, de nagyon jó diszkós muzsika, amire egyik osztálytársam a sorok között csak ennyit reagált:
-Jááá. Mekora zene. Csak úgy forr a vérem.
Amúgy elgondolkoztatok már azon hogy ugye hát-tal nem kezdünk mondatot. De mi van akkor ha az első szó a HÁTrány. Ez a hosszúhajú tanárnőnél vetődött fel. Vagy nem. De amúgy kiderült az is hogy miért van mélyponton a magyar ipari szféra. Mert még nem oldották meg a mozgáskorlátozottak mozgathatóságát. Nade hogy drága tanárnőmet idézzem, ne legyél már olyan birkapörkölt, megemlítem hogy azért vannak zsenik is az osztályban. Ezt például ebből gondolom:
-Trabanból összerakok egy színestévét!
De amúgy amikor elkezdtem írni a füzeteim elejébe ezeket, megfogadtam hogy a következő blogbejegyzésben lesz egy másként írjuk, másként ejtjük rész is, vagy egy külön bejegyzés csak ezeknek. És hogy miért? Hát például azért, mert egyik osztálytársam megkérte másik osztálytársamat hogy legyen oly szíves és veszítse el a szeme világát másnapra. Na ez az amit írásban használunk. Beszédben valahogy így hangzott:
-Vakuljál meg holnapra!
Vagy amikor megkérte az egyik a másikat, hogy nem szeretné ha annak az alufólia galacsinnak a röppályája keresztezné az ő jelenlegi helyezetét, a rák étkezzen a kis koponyájából. Na így kéne leírni hogy míveljük édes anyanyelvünket. Viszont így hangzott:
-Ne dobálj hogy a rák egye meg a hülye fejed.
De előfordult olyan is hogy felkérést kapott az egyik kolléga hogy álljon le minden életfunkciója. Vagyis:
- Haljál meg.
De nem csak ilyenek történtek hanem például egyik oszálytársam elárulta a titkot hogy ő otthon az elsősegély vizsgára úgy készül, hogy a macskáján gyakorolja a stabil oldalfekvést.
Ja és felvetődött két kérdés is az előző bejegyzés után is amire most hivatalos választ is adok. Az első az hogy én baktán tanultam. Hát erre ugye nem büszke az ember de valahol tudatalatt úgylátszik visszavágyok, mert a jelenlegi iskolám mellett egy vetőmagbolt van. -.-'
A másik kérdés az az volt, hogy miért hagytam ott a Leonárdót. Azért mert rajzolni nem tudok, viszont túl jó volt a hajam ahhoz hogy otthon üljek.
Na de elég is lesz nektek ennyi mert még a végén megcsömöltök attól hogy ilyen sokat írok 2 hét után. Úgyhogy megyek is mert még sok illegális szabadfoglalkozás vár rám, hogy a felsőtested végtagjainak sejtjei veszítsék el az összes vizet magukból. Vagyis hogy a kezed száradjon le. És mindenkinek üzenem:
Okos legyél, ne hülye. De ha véletlenül ez bekövetkezik, akkor inkább szituáljunk.
Na béke

3 komment

Címkék: vélemény humor agymenés iskola megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://redmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr83180290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SH4D0W · http://sh4d0whun.blog.extra.hu/ 2007.09.29. 07:57:42

Ugye nem akarsz kiíratkozni? :)

DriveR 2007.09.29. 11:44:31

Hát (persze itt most a hátrányra gondolok) ez a "vakuljál meg holnapra" a Sorvadj el című film után utalva, valami ősi romaátok lehetett és már lehet azóta tényleg vagy csak részlegesen de megvakulhatott :D. Amúgy egy ismerősőm is odajár a te osztályodba és ismer is téged, ezen csak azért lepődtem meg, mert hálózatépítőnek akar menni mikor még bekapcsolni meg játszani tud néha a gépen, persze ezt nekem úgy állította be, hogy na most megmutatja nekem mit tud, mikor meg olvasom a blogodat akkor már csak röhögök az egészen. Nos asszem kellenek az ilyen mélyre látó kritikák minden helyzetben...
Na minden jót...
És persze várjuk a következő írományt..

anemona 2007.09.29. 13:31:11

Én is abba a suliba akartam jelentkezni, de érzem jól tettem, hogy nem tettem.
süti beállítások módosítása