Egy kérdés ami a világot mozgatja:

Höhöhö Blog a blogban

Friss topikok

  • Redmaster: Amúgy én 2 napig gondolkoztam hogy mit kérdeznék tőle de megoldottam: Milyen érzés hogy csokit ne... (2012.12.05. 20:56) Te mit kérdeznél a Mikulástól?
  • Redmaster: Látom Cséplős úr hogy unatkozol :D. (2011.03.28. 02:10) Népsavazás
  • Redmaster: Látom Gyuri unatkozol. Remélem nem gond ha lenyúlom őket. A 13-ast pedig tényleg meg kéne csinálni... (2011.02.08. 21:12) Hogyan zaklassuk a betegeket a kórházban
  • Redmaster: @indust: nem szabad rögtön rosszra gondolni :D (2010.12.09. 01:36) Osztálykirándulódtunk
  • Dharma Intézet: Épp ma ütött el a vonat Budapestnél egy embert, remélem nem az egyik blogolvasótok volt, aki gondo... (2010.11.09. 19:19) 4.000.000 $-os ötletek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

RiasztáS.O.S

2009.01.13. 15:46 Vic_

Találós kérdés;

Lehet narancs piros, hideg és meleg, első- másod- és harmadfokú, van tűzoltói, és Bricolage (ez mi a fene?), továbbá ismerünk, de legalábbis hallottunk már szoftver vagy madárinfluenzásat is. Mi ez?

...

Riasztás!

Mentem zárom magamra az ajtót és nyelvészet tételek felett gubbasztva vészelem át a legújabbat. Bár a nyelvészet legalább annyira ártalmas, mint a kis porrészecskék, amik a tüdőbe jutva bla bla bla, mindenki ismeri.

Azt írja az újság, hogy a Hold "szerdán a Szűz jegyébe lép, ami a belek és hastájék érzékenységét hozhatja magával... Pénteken figyeljünk jobban vesénk, hólyagunk érzékenységére. Vasárnap a Skorpióban áll a Hold, ilyenkor nagy a felfázás esélye."
Karácsonykor tele volt a web az ünnepi vacsora ártalmairól szóló írásokkal.
A hideg első napjaiban, amikor -3 fok volt nappal és este sem csökkent -10 alá az időjósok rendre rendkívüli hidegről beszéltek. (Bazmeg tél van!) Aztán nyálcsorgatva lesték megdől-e a hidegrekord. Mostanság már csak "Marad a hideg, télies idő" mondat hangzik el. (Bazmeg tél van!)
Mindig a bajok, ártalmak, veszélyek, ez kell a magyar népnek. És a nép, az Istenadta nép retteg és orosz gázzal álmodik.

Szerintem

Nem azzal van a bajom, hogy léteznek ilyen riasztások, hanem hogy túl sok van belőlük, túl rövid idő alatt, átestünk a lovon. Szerintem a riasztások előtt, ki kellene hirdetni egy riasztást a riasztásról. Vagy ha nagyon morbidok akarunk lenni, akkor a riasztás riasztásának a riasztásáról is be lehetne számolni. Perverz híradók foglalkozhatnának utóriasztással. El is képzelem Szellő István modorában; A mai napon van a 3. hete és negyedik napja, hogy a hidegriasztás elrendeltetett. A hideg munkacsoport megemlékezést tartott Rákóczi út befagyott kátyuiban, ahol megjelentek a hidegben elhunytak szellemei is. 

Szerintük

Ráadásnak itt van a brend nyú fenszi topic: das szmogriadó. A helyzet jó magyar szokás szerint kaotikus. 11-kor kihirdetik, hogy páros-páratlant játszunk, rendőrség büntet, tarkólövés. Csak ez Budapest, nem Peking. Később jönnek a híradások, a rendőrség nem büntet, csak figyelmeztet. Ma azt olvasom, hogy a figyelmeztetés is jogellenes. Aztán a Zilletékesek kutattak és találtak egy 2001-es rendeletet amely alapján mégis lehetne büntetni. Zászlóvivő: Levegő Munkacsoport.
Megint mutagatások lesznek, meg a vidéken élő főpolgármester-bácsi, meg hogy "Ne a Zemberekkel fizetessék meg!" Aztán minden elcsendesül, jótékony homály száll alá majd a témára.
 

Így az egész szmogriadó nem lett több mint egy füstbe ment terv.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény humor agymenés gondolatébresztő megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://redmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr93875077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása