Egy kérdés ami a világot mozgatja:

Höhöhö Blog a blogban

Friss topikok

  • Redmaster: Amúgy én 2 napig gondolkoztam hogy mit kérdeznék tőle de megoldottam: Milyen érzés hogy csokit ne... (2012.12.05. 20:56) Te mit kérdeznél a Mikulástól?
  • Redmaster: Látom Cséplős úr hogy unatkozol :D. (2011.03.28. 02:10) Népsavazás
  • Redmaster: Látom Gyuri unatkozol. Remélem nem gond ha lenyúlom őket. A 13-ast pedig tényleg meg kéne csinálni... (2011.02.08. 21:12) Hogyan zaklassuk a betegeket a kórházban
  • Redmaster: @indust: nem szabad rögtön rosszra gondolni :D (2010.12.09. 01:36) Osztálykirándulódtunk
  • Dharma Intézet: Épp ma ütött el a vonat Budapestnél egy embert, remélem nem az egyik blogolvasótok volt, aki gondo... (2010.11.09. 19:19) 4.000.000 $-os ötletek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

1.000.000 $-os Ötletek

2010.02.11. 01:47 Redmaster

Akik ismernek azok tudják róllam, hogy nem csak simán az emberiséget, hanem úgy az egész világot alapjaiban szeretném felbolygatni (jajj de szerény voltam). Igaz állatalában egy világvége katasztrófával vagy világháborúval, de az sem ritka ha a világmegváltó találmányaimat szeretném az emberiség felemelkedéséhez üzembeállítani. És ezek a találmányok álltalában megihletik a körülöttem lévő embereket. És ők is segítenek ezen találmányok fejben való elkészítésében. Így hát álljanak itt ezek a projectek amikhez szívesen várjuk a támogatókat, hogy végre megszülessenek az 1.000.000 $-os Ötletek.

1. Autós kocsma

Erről már lehet írtam itt régebben de azért, hogy egybe legyen mégegyszer. Ez egy kocsma ahova úgy kell beállni mint az autós moziba. Az italt egyből a kocsidba rendeled és ez az egyik előnye is. Aki a kormánynál ül az nem kaphat alkoholos italt. Így meg is oldódott a Zéró tolerancia problémája, nagyjából ellenőrzött körülmények között. A csocsó asztalok pedig pont olyan magasak lennének hogy a kocsi ablakán kihajolva lehessen játszani. És olyan tálcák lennének mint a Frédi és Béni elején hogy így az ajtóra akaszthatós és akkor az neked jó. Csak nem lehetne olyan baz nagy dínó húst rendelni hogy nehogy leszakadjan a lada ajtaja a súly alatt. Meg a Dínó jogi ombudsman se engedné.

 

2. Épület GPS

Ez egy nagyon hasznos szerkezet ami arra lett kifejlesztve hogy nagyobb gyáregységekben és/vagy szórakozóhelyeken egy GPS helymeghatározóval felszerelkezve az épület tervrajzán láthatjuk, hogy merre vannak a fontosabb helyszínek. Pl: WC, bárpult, csocsóasztal,a söröd, a barátnőd, akivel megcsalod vagy azt hogy hol ültél esetleg hova hánytál hogy bele ne lépj. És egy hang mondaná hogy "A következő présgépnél fordulj balra" vagy hogy "a következő bárpultnál fordulj jobbra". Esetleg "a következő felesnél fordulj fel".

 

3. Pénzbedobós Rádió

Biztos mindenki látott már kocsmákban pénzbedobós zenegépet. Na ez már a multé. Itt a sokkal menőbb pénzbedobós rádió. Bedobod a pénzt aztán hallgathatod egy kicsit valamelyik rádiót. Mivel mindegyiken Groovhouse-Desperádó-Szatmári feat Jucus-Britney Spears-Lady Gaga-Katy Perry-B.E.P. kombó van, így úgyis mindegy melyik hallgatod mert ezeket MINDENKI  SZERETI. Annyira hogy én pl. évek óta nem hallgatok már rádiót. Csak így lábjegyzetbe megemlítenék itt egy sztorit még a suliból, amikor osztálytársam megkérdezte hogy szoktam-e rádiót hallgatni. Erre mondtam hogy nem nagyon. Azt mondta nem baj ő tud egy jót. Majd küld egy linket...

 

4. Utcai Mini Bárpult

Viktor egyik világmegváltó ötlete. Ez a régi talponállók hagyományait ötvözi a modern kor tudományával és a szabadság érzetével. A lényege egy bárpult szerűség amin könyökölni lehet és a tetejére az italt rakni. Ez eddig egyszerű de a trükk a bárpultban van ami egy hűtő. És ott lenne a pia. A végén odajönne a pincérszerűség vagy host vagy hostess vagy stewardess vagy én nem tom hogy hívják őket kivenné a hűtő tartalmát (ami egybe kiszedhető a spéci belső kialakításnak köszönhetően) megnézni mennyi volt a fogyasztás és lehet fizetni. És mindz kint a szabadban. Már csak a dohányosok nem dohányosok ideológiai párharcolt elkerülendően.

 

5. Buddhista Meditáló DVD

Ez szerintem az egyik legjobb ötlet. Biztos láttatok már Fitneszes, jógás, Norbis, Béres Alexandrás és egyéb ilyen idiótaság dvd-ket. Ezek eladható áruk szóval miért ne lehetne ebből kiadni egy Buddhista meditáló verziót? Annyi lenne az egész hogy egy Buddhista szerzetes(nek látszó hajléktalan) ül egy budhista kolostornak (látszó szobában) 2-3-4 órán keresztül és becsukott szemmel meditál. Alatta menne a víz hangjai vagy az erdő suhogása sample CD végtelenre állítva hallkan, hogy a meditálást nehogy megzavarja. A végén pedig kicsitná a szermét és csak ennyit mondan: Egészségükre.

 

6. Utcai Csocsóasztal

Nem is akármilyen. Földbe sülyeszthető verzió. Már csak az éjszakai biztonság figyelembe vételével. Napközben meg amíg várjátok a buszt vagy nincs kedvetek bent állni a munkaügyiben addig lezavartok haverral vagy más várakozókkal egy gyors meccset. Milyen jó lenne például egy Örökösföld - Borbánya örökrangadó a VMK-nál.

 

7. Hát reklám

Ez akkor jutott eszembe amikor a 20 perces valósághű sorbanállás szimulátorban voltam csak azért hogy 1 tőmondattal (amiben még alany se állítmány nem volt) hazazavarjanak. Ennek a lényege nem az, hogy a hátunkat reklámozzuk hanem, hogy a hátunkon lévő szabad felületet kiadjuk reklámcégeknek és rajtunk keresztül hirdessük a motyójukat vagy krisztus igéjét. A reklámszöveg meg lehetne az hogy: Akár blőled is lehet Fekete László! Akár reklámfelületként is. De én biztos nem reklámoznék köcsög kőbányait.

 

Na egyennlőre legyen ennyi elég. De ahogy néztem még van egy rakat felírva de az most túl sok lenne egyszerre. Először erre szedjétek össze a pénzt aztán jöhet a következő hetes pakk. Ja és bocs Viktor hogy a másik ötleted amit beszéltünk emsenen most nem került fel de a következő részben tuti benne lesz.

A végére pedig álljon itt a világ egyik legnagyobb találmánya:

A következő részben jónéhány ma használatos tárgy továbfejlesztése lesz. Automaták, hullámvasutak, hangszerek és minden mi szemszájtnak ingere. Addigis

Béke

Szólj hozzá!

Címkék: munka reklám rádió humor agymenés poén kütyük millió dolláros ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://redmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr651748360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása