Egy kérdés ami a világot mozgatja:

Höhöhö Blog a blogban

Friss topikok

  • Redmaster: Amúgy én 2 napig gondolkoztam hogy mit kérdeznék tőle de megoldottam: Milyen érzés hogy csokit ne... (2012.12.05. 20:56) Te mit kérdeznél a Mikulástól?
  • Redmaster: Látom Cséplős úr hogy unatkozol :D. (2011.03.28. 02:10) Népsavazás
  • Redmaster: Látom Gyuri unatkozol. Remélem nem gond ha lenyúlom őket. A 13-ast pedig tényleg meg kéne csinálni... (2011.02.08. 21:12) Hogyan zaklassuk a betegeket a kórházban
  • Redmaster: @indust: nem szabad rögtön rosszra gondolni :D (2010.12.09. 01:36) Osztálykirándulódtunk
  • Dharma Intézet: Épp ma ütött el a vonat Budapestnél egy embert, remélem nem az egyik blogolvasótok volt, aki gondo... (2010.11.09. 19:19) 4.000.000 $-os ötletek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

NépSavazás

2008.12.15. 01:19 Redmaster

Jó reggelt. Először is két dologgal szeretnék kezdeni.

Az egyik az, hogy mint láthatjátok visszakerült a régi kinézet, mert bizonyos verbális és nem verbális kommunikációs eszközökkel tudtomra hoztátok, hogy jó csúnnya volt az előző és akkormár inkább a régi. Ezt én meg is fogatam, mert nekem is ez tetszik jobban.

A másik pedig hogy én és Viktor kollégám észrevettük ugyan, hogy főleg a krónikus kézamputáltság betegségében szenvedők olvassák a blogot, mert bár megvan a nagyjábóli állandó napi olvasói körünk, és szeretünk az elismerések dicsfényében sütkérezni de a súlyos betegségeteknek köszönhetően nem igazán tudtok kommentelni :D. Tudom az az egyik fő probléma hogy a mai világ még nincs felkészülve erre a blogra és ezért nem trendi sőt egyenesen elítélendő dolog a kommentelgetés de azért csak nyugodtan. Vagyis már csak majdnem nyugodtan, mert a blog.hu-nak köszönhetően már csak azok kommentelhetnek akik regisztrált tagjai Cégnek. Mondjuk kell hozzá egy név egy jelszó meg egy ímécím oszt kész is. Úgyhogy nem mi csináltuk így ezt a dolgot hanem a fejesek. Úgyhogy anyut ne szidjátok mert ő is szomorú volt amikor hallotta mi történt.

A lényeg most jön!

És akkor most jöjjön a lényeg amiért végtére is összegyűltünk. Népszavazási kezdeményezést indítványoznék pár forintból (olvasási sebességed és a számítógéped energiafogyasztásásnak fügvényében ezt akár 10 forint is lehet!), azért hogy megmutassuk a nagyokosoknak hogy nem kell ide többszáz millió forint azért hogy igent mondjunk a nemre.

Naszóval, adott egy 20-as éveit taposó fiatalember, aki nem tud dönteni és szeretné a demokrácia segítő kezét megmarkolva, a nép segítségét kérni arra hogy mit tegyen. A szavazás szerencsére egy külső program segítségével működik, úgyhogy nem kell regisztrálni, meg semmit, csak megnyomni a számotokra legszimpatikusabb gombot, ezzel is eldöntve hősünk további sorsát a nagyvilág történéseinek az áradatában. A szavazás részt hogy láthassátok flash player kell hogy legyen a gépeteken ami az esetek 99.99%-ban van is. Kivéve amikor nem. Ja és hogy a többi opciót is láthassátok csak álljatok rá az egérrel a szürke nyilacskára alul és az magától legörgetődik. Olvassátok el jó alaposan és csak utánna szavazzatok.

 

 

Köszönjük a szavazást.

A legtöbb voksot kapó célhelyszín szavazói között kisorsoljuk a 2 Db Leghosszabb és Legfárszatóbb viccemet amit a szerencsés bármikor esüthet egy olyan társaságban ahol épp az a célunk hogy a vendégek a szerjózsa minden irányába elmeneküljenek.

Viktor remélem te pedig nem haragszol rám, hogy így már másnap ide kontárkodok de remélem átérzed te is a probléma súllyoságának mibenlétét. És hogy egy kicsit felvidítsalak, nem csak te lettél megbüntetve tegnap este, hanem öcsém haverja is és ő Deák Ferenc arcékepes igazolványával támogatta meg a rend éber őreit.

Béke

1 komment

Címkék: vélemény kirándulás népszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://redmatyi.blog.hu/api/trackback/id/tr31823526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vic_ 2008.12.15. 01:49:40

Azt hiszem ez egy újabb mérföldkő blogunk életében. Interaktívak lettünk!
Ja és szavaztam, hogy én legyek az első! ;) De csakis azért!
süti beállítások módosítása